Loading
Even geduld a.u.b. het magazine wordt geladen...

MET HOOFD
EN HART
VERDER GAAN

Met veel trots bieden wij de nieuwe STERK aan! In een nieuwe opzet: een digitaal magazine, dat je eenvoudig kunt delen.

De vorige Sterk dateert al weer van het voorjaar van 2018. Je kunt je voorstellen dat er veel gebeurd is in de tussenliggende maanden. Het zijn geen gemakkelijke tijden in de ‘woelige’ transformatie van de zorg. Wat verlangen we toch naar minder zorgen over de toekomst van onze zorgsector. We moeten vertrouwen op de kundigheid van onze professionals bij het vinden van antwoorden op de vragen waarmee we nu worstelen.

Elke dag opnieuw ervaren we dat we mensen kunnen helpen sterker te worden. De verhalen in dit magazine laten niet alleen zien met welk resultaat, ze illustreren samen ook de samenleving waarin we leven en werken. Bij Sterk Huis vormen we met zijn allen een goed team. Daardoor kunnen we blijven ontwikkelen. Samen met kinderen, jongeren en gezinnen, maar ook met collega-organisaties en gemeenten, blijven we bouwen aan kansen voor een stevige toekomst.

In deze Sterk vind je het artikel “Zeg het met bloemen”. Ik wil graag de meest kleurrijke en grote bos bloemen geven aan alle mensen bij Sterk Huis. Een team om trots op te zijn, dat werkt met hoofd en hart, elke dag opnieuw.

Ik wens je veel plezier en belangstelling bij het lezen van de Sterk. Ik verwacht dat je net als ik geraakt en onder de indruk zult zijn van de verhalen.

Mede namens Bram Luijten, directeur bij Sterk Huis
Lian Smits, bestuurder


3/18
1. Cover
2. Inhoudsopgave STERK 5
3. Voorwoord
4. Moeder-dochter-brief
5. Een eigen houtdraaierij voor Abel
6. Hulp accepteren is het allermoeilijkste
7. Samen de carrousel stoppen
8. Zeg het met bloemen
9. Dromen in vervulling
10. “Elke dag is een mooie, nieuwe uitdaging”
11. Meating restaurant
12. Interview Hajar
13. Van negatief verleden naar positieve toekomst
14. Programma Smart Start
15. Sterker voor de toekomst
16. Over vroeger, tante en pa ...
17. Een bijzonder avontuur in Zuid-Korea
18. Vrienden van Sterk Huis 5